Uw huis in Ermelo voorzien van de mooiste tegels

Wanneer u op zoek bent naar mooie vloertegels of wandtegels voor de verschillende kamers in uw huis in Ermelo dan mag een bezoekje aan onze tegelshowroom niet ontbreken. Een juiste keuze voor uw tegels bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer in uw woning en betekent een meerwaarde voor uw woonplezier. Bovendien zijn verschillende tegels of plavuizen ook nog eens uitstekend te onderhouden waardoor u zich tevens over het schoonmaken van uw vloer geen zorgen hoeft te maken. 

Het uitkiezen van de juiste badkamertegels

De badkamer is een ruimte waar tegels onmisbaar in zijn. Een mens brengt iedere dag opnieuw behoorlijk wat tijd door in de badkamer. Door deze reden moet een badkamer een gezellige sfeer uitstralen maar daarnaast moet de ruimte ook praktisch te ondehouden zijn. Of u nu een eenvoudige, maar mooie badkamer wenst te realiseren of u juist een wat exclusievere wellness look wil creëren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Denk in de badkamer ook even aan uw veiligheid. Speciale antisliptegels voor mensen die minder goed te been zijn kunnen bijvoorbeeld een mooie meerwaarde betekenen.

Mooie, onderhoudsvriendelijke tegels voor uw keuken

De keuken is een plaats waar heel veel bedrijvigheid in plaatsvindt. Bij de meeste huishoudens wordt er dagelijks het eten in klaargemaakt, maar bepaalt de keuken ook voor een belangrijk deel de uitstraling van uw woning. Daarom is het op vlak van tegels voor in de keuken altijd een goed idee om met een aantal zaken rekening te houden. In eerste instantie moeten de tegels voor in de keuken van uw huis in Ermelo er natuurlijk aantrekkelijk uitzien en moeten ze aansluiten op de algehele stijl van de ruimte. Dat is echter niet alles. Hoe snel komt het tijdens het koken immers niet voor dat u morst of spat? Door in uw keuken te kiezen voor plavuizen en wandtegels die efficiënt onderhouden kunnen worden zult u merken dat dit geen enkel probleem zal vormen. Door ons ruime assortiment kunnen wij voor iedere situatie de juiste tegel leveren. Wij adviseren u hier graag over. 

Kortom, voor wandtegels en vloertegels slaagt u in onze showroom

Het spreekt voor zich dat een keuze van het type tegel van belang is. In uw zoektocht naar tegels voor uw woning in de omgeving Ermelo mag een bezoek aan onze tegelshowroom niet ontbreken. Door onze ruime ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies en door ons ruime assortiment aan wandtegels, vloertegels en plavuizen kunnen wij voor iedere situatie de perfecte tegel leveren. 

Van losse tegel tot complete tegelvloer!

Communicatiebureau Spirion