Alleen de beste tegels voor uw huis in Nijkerk

Bent u op zoek naar wandtegels of vloertegels voor uw woning in Nijkerk? Een bezoekje aan onze showroom mag dan niet ontbreken. Tegels of plavuizen zijn vandaag de dag verkrijgbaar in de meest uiteenlopende vormen. Of u nu een voorkeur heeft voor de uitstraling waar mozaïektegels over beschikken of u eerder warme hout-look tegels prefereert, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bovendien is het niet uitsluitend interessant om te kijken naar tegels voor uw vloer, maar ook wandtegels kunnen tegenwoordig de stijl van uw woning helemaal afmaken. 

Het gebruik van badkamertegels, een absolute aanrader!

De badkamer is één van de belangrijkste plaatsen in huis waar gebruik in wordt gemaakt van tegels. Badkamertegels zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende stijlen. Mooie vloertegels in uw badkamer die gemakkelijk te onderhouden zijn zorgen er voor dat u met nog meer plezier gebruik zal maken van uw badkamer. Bent u slecht te been en bent u daarom op zoek naar speciale tegels voor in de badkamer van uw huis in de omgeving Nijkerk? In dat geval kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van zogenaamde antisliptegels. Deze tegels beschikken, zoals de naam al doet vermoeden, over antislip eigenschappen. Hierdoor wordt uw badkamer ook nog eens een stukje veiliger.

Een prachtige tegelvloer voor uw woonkamer realiseren

De woonkamer is volgens velen de belangrijkste ruimte in een huis. Een mooie vloer voor uw woonkamer levert een belangrijke bijdrage aan de sfeer van uw huis. Tegels in uw woonkamer geven comfort en kunnen daarbij ook nog eens perfect gecombineerd worden met vloerverwarming.

Kom sfeerproefen in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Van losse tegel tot complete tegelvloer!

Communicatiebureau Spirion